stressen som försvinner

Gjorde mitt sista prov för i år idag och fick det betyg jag ville ha. Känslan då alltså. Obeskrivlig. Jag ville börja gråta för att det var så skönt att slippa gå i oro och stress hela dagarna. Stressen bara rann av mig. Då kom tröttheten. Gud vad trött jag är. Jag har märkt att jag varit väldigt trött, men faktiskt inte hur trött. Jag stod och kände det som att jag skulle kunna sätta mig och somna var som helst. Bussresan hem var väldigt jobbig på grund av detta, ska jag be att få tala om.

Sedan fick min bror VG på engelska nationella. Det blir man lite stolt över. (läs mycket)

Nu ska jag spela lite på lilla gitarren här och sjunga med mina trasiga stämband. Jag är så sjukt hardcore. Ba skiter i smärtan liksom. Like a boss.


lättnaden

Jag klarade nationella provet i matematik b. Jag har aldrig varit så här lättad. Jag vet inte om jag precis klarade det eller med marginal, men det skiter jag fullständigt i! Jag klarade det! Denna lättnad! Sjukt skönt.

Nu är det ett prov kvar i tvåan, sedan är jag klar. Helt underbart.


chillar


sommartider


jag och hakan


Tar det lugnt efter springturen med Hakan. Han har gått ner i vikt. Det är jag glad över.

härligt somrigt


Sjukt härligt väder idag! Jag vill bara hoppa omkring av glädje!

jag är hurtig

Jag har ni tagit min feta bakdel och rört mig en stund. Det var obeskrivligt jobbigt (jag fick håll...) och sitter nu och eftersvettas. Det rinner ner längst med sidorna.

Jag tränar inför tjejmilen.

niceville

Mycket bra bok att rekommendera. Nu är den slut för min del. Ledsamt. Just för att den var så bra.

den känslan

Känslan när man lagt sig i sängen för kvällen och fåglarna kvittrar utanför. Känslan när första snön kommer. Känslan när man kramar vinterns första snöboll. Känslan när äpplena på träden är mogna. Känslan när solen värmer genom fönstret. Känslan när man kan gå barfota utan att frysa. Känslan när man är så skrattig att allt bara bubblar upp. Känslan när man kysser någon man tycker om för första gången. Känslan när man fortsätter dansa fast man är trött. Känslan när man gjort riktigt bra ifrån sig på ett prov. Känslan när de första knopparna kommer på träden. Känslan när man får sommarlov och förtjänar det riktigt, riktigt mycket. Känslan av lycka.


god morgon Sverige och dess befolkning


nationella prov

I fredags hade vi nationellt prov i skolan. Engelska B, uppsatsskrivande. Jag gick därifrån efter cirka en timme och fyrtio minuter, ganska tillfreds med min prestation. Jag kände att det till och med skulle kunna vara något som jag skulle kunna lämna in till min lärare i vanliga fall också. Den känslan har sakta avtagit. Ångesten kommer tillbaka. Tänk och jag missförstod fel och har gjort något helt annat än vad som efterfrågades? Tänk om jag har jättemånga stavfel? Tänk om jag får IG?

Jag förstår att det kanske inte är något att brusa upp för då jag omöjligt kommer veta inom en snar framtid hur det faktiskt gick och lika gärna kan släppa det nu. Någon annan som känner som jag?

vårtecken at its best

Man vet att det är vår när myrorna börjar invadera min stuga och kryper på mig när jag sitter vid datorn. Man vet att det är vår när Arvids skor fyller hallen med en sur doft av tåbira. När det helt plötsligt som på över en natt blir fulla tvättkorgar med svettiga t-shirts och strumpor. Man vet även att det är vår när det luktar så mycket gödsel att man nästan kvävs. I år luktade den mer än vad den brukar, eller så har min näsa blivit för fin för lukten.

Man vet även att det är vår när man kan ha ett par tunnare tights och klänning på sig, skor utan strumpor, kan sitta i solen och plugga, och kan gå till bussen på morgonen i solglasögon (varav mina tyvärr gick sönder idag).

Fint, tycker jag.

en sammanfattning

Valborg

Hälsningar, dans, varmt, svettigt, skratt, glädje, alkohol och nya bekantskaper, vänskap, trapphäng, ritande på bara armar, ofokuserade blickar, osammanhängande konversationer, funderingar, obeslutsamhet, långpromenad, hänga på en balkong och se gryningen komma, gå genom en stad som blir ljusare och ljusare, soluppgång, kyla, fågelkvitter, livsglädje, ont i fötterna, se cyklister som precis som oss är på väg hem fast timmen egentligen är alldeles för sen, en trappuppgång, två flinande kompisar, en soffas gråa famn.

RSS 2.0