ett inlägg om sängen min

Varje dag i skolan längtar jag tillbaka till min varma, mysiga och sömniga grotta under mitt underbara duntäcke. Så när kvällen väl kommer är det alltid lika skönt att släcka överallt, krypa ner under duntäckisen och fluffa till lilla kudden och bara njuta när ögonlocken sluts och John Blund knackar på. Själva tanken gör mig, om möjligt, tröttare än vad jag redan är. Imorgon får jag sova till klockan åtta








you and me always, and forever. eller?

Idag insåg jag en viktig sak, och det gav mig hopp. Jag skrattade åt ett gammalt ex, som jag varit hopplöst kär i. Jag insåg att mitt liv inte kommer gå under bara för att han en gång varit en del av mitt liv och inte är det längre. Herregud, det finns flera killar i världen. Han är en kille i mängden, fast jag såg honom länge som perfekt. Ingen är perfekt, och inte han heller. Känns nästan som att jag nått en höjdpunkt i min ungdom, fått en uppenbarelse. Det är skönt på något sätt, att veta att det förflutna är just det, det förflutna.

Nu när jag går vidare med mitt liv, på riktigt denna gången, ska jag börja med att plugga om EU. riktigt riktigt roligt


Kallt ute...

Så j*vla kallt ute! Fattar inte varför det inte kan bli vår och varmt och jätte skönt. Vill inte ha frost och kalla vindar, bara jobbigt. Inte roligt överhuvudtaget att stå och vänta på bussen i den här kylan.

Idag kommer jag hem klockan fem. Har sjukt mycket lektioner idag; matematik, sång, gehörs- och musiklära, gymnastik, svenska, datorkunskap och engelska. Jag hatar datorkunskap, kan helt ärligt säga att jag verkligen gör det. Det är bara så sjukt segt! Hoppas att vi kan börja med excel idag, vi måste ju hinna med powerpoint också. Är lite irriterande att våran lärare inte följer det man ska göra.

sängsängsäng, sovasovasova

Har precis varit hos doktorn och det visade sig att jag inte ens hade något virus. Jag antar att min hals är ett ställe som jag lätt blir sjuk på bara... Kändes iallafall ovärt att åka hem tolv, och missa matten och ensemble bara för att gå till doktorn när det inte ens gav något.

Nu vill jag bara sova, MEN jag har läxor att göra och förhör att plugga till!
Om jag fortsätter såhär kommer jag ha jätte bra betyg i alla ämnen! Fick mvg på engelskanovellen och nu är pappa skyldig mig en glass. Tänk vad mycket glass det blir i slutändan!


onsdag, denna långa tråkiga dag...

Men idag blir det kortare än vanligt för min del, ska nämligen åka med tolv-tåget hem för att sedan gå till doktorn! Känns bra att få någon slags diagnos angående vad som är felet i min hals, hehe.
Idag har jag en ny tröja på mig från Jc, den är riktigt fin. Bästa köpet på LÄNGE.
Nu ska jag knalla iväg till bussen, förhör nu på morgonen :-(
Ha en bra dag!

my one and only brother

Denna dagen har jag inte ens sagt något otrevligt mot min käre bror. Känner t.o.m att jag vill vara trevligt, bara för att han är så snäll. Det kan låta konstigt för många att jag skriver såhär, men så är min relation till min tvillingbror. Vi bråkar, och bråkar och bråkar. Han kan inte ha det kul ibland när jag attackerar med mina ordbomber eller så kallat "fräser till". I princip varje dag bråkar vi, och varje gång blir pappa irriterad. Fast det är nog inte så konstigt, tror att alla tonårsföräldrar skulle bli arg om deras barn, som dessutom är tvillingar och då har bråkat genom hela livet över allt och inget, bråkade varje dag om ingenting.

Många gånger ställer Arvid upp för mig, är snäll, visar omtanke och gör saker för mig. Inte för egen vinning utan för att helt enkelt bara vara snäll, och när jag skriver detta inser jag hur dum jag är. Inte dum som i meningen korkad, utan dum som i elak. Jag kommer inte ens på tanken att säga snälla saker, eller göra snälla saker mot honom, och en kompis till mig sa en gång (det var också första gången som han träffade Arvid):- Så fort du kommer in i samma rum som Arvid utstrålar du att du inte vill ha honom där.
För visso var det september förra året, och jag har jobbat på det där. Jag kan faktiskt erkänna att jag hade svårt att acceptera honom i min närhet dygnet runt när han först flyttade upp till pappa hösten -09. Det var svårt för mig att liksom dela med mig av uppmärksamheten då jag var van vid att vara helt själv med pappa och hans fru varannan vecka.

Jag inser nu i efterhand, precis som när vi bråkat, att jag bara betett mig illa åt och larvigt. Man behöver faktiskt inte störa sig på allt, som jag många gånger gör.

Jag hoppas att du vet att jag tycker om att ha dig som bror trots allt tjafs!


att reta sin bror

Arvid ska vara buddist för dagen, precis som jag var en dag när jag gick i nian. Han gjorde livet ganska surt för mig den dagen, eftersom jag inte fick göra något tillbaka utan vara precis som en buddist är. Hämnden är ljuv.

Å andra sidan har jag inte tid med att reta honom eftersom jag måste göra min sysslor här hemma, och skriva en argumenterande text på engelska. Sen läsa ljudteknik om kablar, så att jag kan det till lektionen imorgon. Livet är hårt.

Förhoppningsvis kan jag köpa min röda converse snart, längtar såååå!

måndag, och det är snö ute

Igår när Arvid, pappa och jag kom ut ur höghuset Ann-Louise bor i, snöade det. På hela vägen hem snöade, så nu är det ett tunt lager av snö ute! Jag tycker inte om snö! Däremot ser det ut att bli fint väder idag så snön lär smälta ganska snabbt. Den har redan smält på yttertrappan, gruset och stenplattorna.

Idag klockan åtta ska jag ringa vårdcentralen, angående mina halsmandlar. Det är olidligt. Jag tänker inte beskriva närmare hur de ser ut, det kan vara folk som kanske äter när de läser detta... Förhoppningsvis får jag tid idag efter skolan iallafall. Fast det känns ganska segt att åka till Mariefred för att gå till doktorn, men tillhör man den vårdcentralen så gör man.

NY VECKA, snart helg. eller?

söndag igen

Sitter i min säng nyduschad. Alltid skönt att duscha när man känner sig sådär lite halvt ofräsch... Jag sov verkligen jätte dåligt inatt också. Det fula är att det bara är den ena halsmandeln som är svullen. Well well, det går väl över förhoppningsvis!

Denna soliga och sköna söndag ska jag till min farmors grav då det var två år och sex dagar sen hon dog (lite konstigt att inte åka dit på årsdagen kanske, men vi hade inte tid eftersom det var i måndags). Sen ska jag iväg till Stockholm med pappa och Arvid.

Klara åkte just hem, och när hon gick ut genom dörren, med sitt flottiga hår och dåliga andedräkt, såg hon sjukt söt ut. Trots att hennes hygien at the moment sa något helt annat.


earth hour

Nu ligger jag och Klara och myser i sängen efter en timmes sällskapsspelande och tända ljus under earth hour. Inser nu att Arvid och jag aldrig kommer sluta bråka. Klara blev nog rätt utmattad, hehe.

Idag var jag och Klara duktiga och var ute och gick i två timmar. Fint väder, mycket blåst dock, men väldigt trevligt då vi knappt har någon tid bara hon och jag längre. Sen nu på kvällen så skulle Amelie och Therese också komma, men de orkade inte. :(

FYI, håller jag på att bli sjuk. Är lättretlig och har så sjukt ont i min ena halsmandel som har, se och häpna, svullnat IGEN. Eftersom ni inte vet, så ska jag berätta. Jag hade svullna halsmandlar under hela höstterminen, från första veckan t.o.m julafton... Det sög hårt, och nu är jag alltså sjuk igen.Mitt immunförsvar är jätte bra, förutom i halsen. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll/natt.




en sooolig morgon



Klara sover fortfarande, jag ska nog väcka henne genom att göra jamande ljud. Det planerade hon att göra på mig, men nu vaknade jag före henne; så nu har jag värsta chansen att sno hennes plan. HEHE. Fast å andra sidan tror jag inte att hon kommer bli irriterad som jag skulle ha blivit, utan bara vända sig om och försöka somna om. Fast då skulle i och för sig jag göra allt för att fortsätta irritera henne. Nu verkar det dock som att hon håller på att vakna... Hela min plan (Klaras plan) går i spillror.

the night has just begun






en fredagskväll med min käraste

Nu har jag nyss varit och mött min kära Klara vid bussen, och denna kvällen kommer nog bli bra trots att vi inte kommer göra något speciellt. Vi ska väl kolla på någon b-film på teve och dricka te. Hej vi är femtio +!

Nu ville Klara att jag skulle skriva att jag älskar henne, sååå. Jag älskar henne.


Detta var Klaras ansiktsuttryck när hon precis skulle gå till bussen hem till mig.
i bring all the boring inlägg to this blog, i know.

äntligen fredag

Idag är det fredag och jag tror att många håller med mig när jag säger; ÄNTLIGEN!
Fredagar är alltid uppskattade när de väl kommer, helt klart bästa dagen just för att det är sista skoldagen på veckan och man många gånger har en toppenhelg att se fram emot. Idag är jag dessutom ledig, då min svenskalektion var inställd och samhällskunskapen också. Fler lektioner har jag inte på fredagar, det är väldigt nice!

Vädret går dock att klaga på, uppskattar inte att det blåser jätte mycket fortfarande och att himlen nu gått från molnfri till molnig på bara någon timme... Fast jag ska inte klaga, våren är ju ändå här. Får bara hoppas att det inte snöar som det gjorde i onsdags!

den där saken kallad kärlek

I helgen när jag var på Operation Nothing's inspelning, förklarade min kompis för mig hur hon kände för sin pojkvän. Det berörde mig så sjukt mycket, det var så fint. Hon sa att han var den enda hon såg, och att hon verkligen kände att de var rätt för varandra trots att hon bara är 16 år gammal. Jag kan inte glömma det, för hon såg så himla kär ut där hon stod och berättade. Jag och My stod typ bara och log och sa saker som "aaaw" och "ååh vad gulligt".

Kärlek är ju jätte fint, men ska jag vara helt ärlig trivs jag med att bara ha mig själv och mina vänner. Alla vill väl ha någon speciell i sitt liv, men personligen har jag väl inte så positiva erfarenheter av kärlek så jag låter det vara för stunden. Känner inte ens att jag är ensam, för jag har alla min vänner som "tar hand om mig" eller vad man ska säga. De är helt enkelt de bästa.


en stormig onsdagskväll i stallarholmen

Det blåser ganska mycket ute just nu, och jag blev så rädd att jag var tvungen att springa när jag skulle ut till mig i stugan. På ett sätt är det dock mysigt, det knakar i väggarna och känslan av att komma in när man nästan blåst iväg är underbar. Den är nästan lika skön som känslan av att komma in efter en kall promenad mitt i vintern, eller en kall promenad här för två veckor sen...

Ikväll är det Grey's anatomy, jag är så grymt glad över att det börjat igen. Det är nog seriös den bästa serien, den och Desperate housewives! Criminal minds också. Jag är glad över att de tre serierna är tre dagar på rad i veckorna.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

en lång dag

Idag går jag i skolan mellan 8.30 och 16.20. Mycket lektioner, framför allt musiklektioner. Sen har jag matteprov, har inte pluggat men funderar på att göra det på tvåtimmars rasten innan. Hoppas på ett vg, det kommer nog inte hända då jag alltid presterar godkänt men hoppas kan man ju alltid göra.
Att komma hem sex varje onsdag börjar bli riktigt segt nu, men ensemble som jag har sist på dagen är iallafall halvt kul.
Ha en bra dag!

desperate housewives

Nu har hela min studiedag gått, och vad har jag fått gjort på min checklista?

  • Plugga inför matteprovet imorgon. inte gjort ännu
  • Skriva klart engelskanovellen. GJORT
  • Läsa om kablar och hur de fungerar. pallade inte helt enkelt
  • Börja med min sångtenta. orkade inte det heller, det är ett tag kvar

Hehe, som ni ser har jag inte gjort så mycket, men novellen tog faktiskt upp mycket av min tid här vid datorn. Den, bloggen och facebook. Jag ska nu be pappa att läsa igenom min novell efter stavfel och grammatik fel, hoppas på att jag inte har så mycket fel. Förmodligen är det samma fel som vanligt.
Ikväll är det desperate housewives!!


skor

Dessa skor ska jag köpa! Har ett par vita låga, men de har gått sönder på sidan eftersom jag använt skohorn.
Ska även köpa dessa om pappa går med på att betala halva priset på dessa också! Då skulle jag vara glad tjej.

tisdag = dh!

Idag har jag studiedag, och dagen börjades med mina kära vänner. Amelie och Klara sov också här, och vi låg alla på bredden i min dubbelsäng. Räknade ut att vi alla hade 45 cm var att sova på. Det var lite trångt, men mysigt. Klara stoppade in sin hand i min armhåla i sömnen, så det var absolut ett mindre trevligt sätt att vakna till mitt i natten...

Förövrigt så försöker jag skriva min engelskanovell, samtidigt som jag pluggar matte och läser lite papper om kablar (ljudteknik), och sen har jag också en sångtenta att skriva. De som säger att det är chill på estet har sååå fel, fast å andra sidan beror ju det helt på vad man jämför med. Tror att jag kommer få det ganska tufft på samhäll i början.
NU ska jag ta mig i kragen och plugga!


just another monday



Sitter i skolan och känner att jag kom hit helt i onödan, kunde gott ha sovit till åtta nu när samhällskunskapen var inställd. Så nu har jag just gjort en enkät-undersökan till våran skola, och har lite allmänt tråkigt bara.
Såg denna bild på en sida, och insåg att jag sjukt gärna vill åka ner till Göteborg i sommar och gå på Liseberg! Hade varit as nice, då jag inte varit där på många år.

Pappa och jag bakade bullar t.o.m klockan tolv inatt, degen behövde jäsa massa och grejer och det var därför vi blev klara så sent, men de blev iallafall super goda! Tror jag ska bjuda Therese på en ikväll eftersom hon ska hålla mig sällskap inatt och plugga med mig imorgon när vi har studiedag!
Have a nice day!

Insåg just en sak...


Ikväll är sista avsnittet av solsidan för den här terminen! Inser nu hur tråkigt det kommer vara på söndagskvällarna. Nu har man haft något som muntrat upp en och gett en ett bra avslut av helgen. Hur blir det nu då? Ska de börja sända parlamentet igen eller? Det kommer ändå inte fylla igen tomrummet efter Solsidan.


dagen efter

Helt galet rolig fest igår! Var på en inspelningfest vars enda anledning till att existera var för att vara en musikvideo, de spelade in trummorna på toaletten, basen i sovrummet, det var tjejer som flashade tuttarna (med och utan tajp)! Musikvideon kommer bli fet! Alla var helt wasted, förutom jag och min nyfunne kompis Johan. Det var verkligen en sjukt lyckad kväll, och trots nykterheten är jag lite seg i huvudet idag. Kanske av alla alkohol-ångor som böljade runt i stugan!

Det som var roligast var att festen var ute i ett ställe som heter Ärla och alla förlitade sig på att det skulle vara någon på bussen som visste vart vi skulle av. Så var inte fallet, och vi hoppade av en busshållsplats försent. Så där var vi, säkert femtio ungdomar, mitt på landsvägen, mitt i ingenstans. Som tur var löste det sig och festen var igång, åtminstone för min, Victorias och Mys del, till halv ett på natten.

Nu ska jag och My äta godis! Ha en bra dag allihopa.

Ellen, totally random

Jag och My sitter och pratar, och som vanligt har jag inte riktigt koll på vissa personer hon pratar om, eller andra saker som kläder och så. Så ikväll ska My förklara för människor att jag inte riktigt har koll. Kommer låta som att jag är helt retarded men det kan jag gott ta! 

Ikväll är det college-theme på festen, lite som American Pie - Naked mile, så jag ska ikväll ha linne och jeansshorts. Sen funderar jag och My att ha glitter på kroppen (hennes förslag, inte mitt), men det blir nog kul. Får glittra ner alla, och sprida ett sken till festen!

Hoppas att ni alla får en bra lördagskväll, för det kommer jag!

ännu en lördagsmorgon

Vaknade nyss av att solen sken in genom ett av mina fönster! Hoppas innerligt att snön smälter snarast! Har fått beröm för min header och det känns väldigt bra, eftersom det är den första jag gjort :)

Dagen tror jag kommer spenderas hemma ett tag, sen blir det att åka till My i strängnäs och sen blir det eskiltuna och utgång. Tror att kvällen kommer bli as bra!

Om den eländiga snön

Jag tror att många håller med mig om detta, att snön är väldigt jobbig. Det snöade säkert minst fem centimeter idag, och jag hade tygskor från Din sko på mig... Mycket rutinerat av mig där! För övrigt har jag en känsla av att snön kommer töa bort de närmaste dagarna, var trots allt plusgrader idag och det har redan smält på yttertrappan. PLUS att det duggade, och lite mer av det tackar iallafall inte jag nej till.

Känner mig helt slut, och varenda cell i min kropp skriker efter sömn, vilket kroppen min snart ska få. Bara tanken på att lägga huvudet på min alldeles perfekta kudde får mig, om möjligt, tröttare än vad jag redan är. Måste ju vila upp mig så att jag inte blir trött på festen i Eskilstuna imorgon, och jag vet att det låter som att jag är typ 50+ och att det förekommer ofta att jag typ somnar på fester, men jag brukar bara vara trött. Haha, hoppas ni alla haft en bra fredag!


saker som detta (en bild av första doppet last year med olivia) längtar man till!

NY DESIGN

Jag har alldeles själv fixat en ny header, känner mig sjukt duktig faktiskt! Men tror att jag ska fixa dit mustaschen igen, Klara gillade den.

helt enkelt en fredagskväll

Denna fredags kväll kommer spenderas hemma, då jag ska på partaj imorgon. Behöver skriva på min novell, som skulle vara inne idag, och börja med min hemtenta i sång. Jaa, man kan ha tentor i sång. Jag trodde inte heller det, men nu är det så att jag ska göra en fantastiskt tenta, och det finns inga g-uppgifter så det blir vg eller mvg för hela slanten!

Idag gjorde jag ett mycket trevligt besök på min gamla skola, där jag spenderade alla mina grundskoleår. Träffade min gamla mentor/svenskalärare/so-lärare, min gamla matte/no-lärare och min gamla engelska-lärare bl.a. Alla var de mycket glada över att få träffa mig och min klassbuddy Nadine.

Hur spenderar ni kvällen?


sovmorgononononon

Jag har sovmorgon som vanligt, och har precis ätit. Vaknade väldigt utvilad i morse, det är sådana där nätter som man sover väldigt djupt som man älskar bara för att man blir så utvilad då! När jag vaknade och satte mig upp och kollade ut genom fönstret såg jag att det snöat... Det var den sämsta starten på dagen ever!
tycker verkligen att våren borde skynda sig lite, och ett tag trodde jag att den var på väg, men sen börjar det snöa och vinterdepressionen sätter igång igen! Hehe, nej nu ska jag inte vara sådan. Hatar snö så in i!!!
btw, så är hallonkrämish det godaste man kan äta till frukost


ett inlägg om salva

Visst är det skönt att återfukta huden när man är så torr att det nästan kliar i huden, eller stramar? Jag gjorde iallafall det nyss och det var heavenly helt enkelt. Trodde min hud skulle spricka i ansiktet när jag kollade på teve, men nu sitter jag här nyinsmord och glad! Tacka den som kom på den underbara idén att börja tillverka något som får huden att återfuktas!


Datorkunskap

Precis som så många i detta land, hatar jag datorkunskap. Vi ska skapa en hemsida och det tycker våran datorkunskapslärare är ett lätt jobb! Datorkunskapen är typ den anledning som får mig att vilja skjuta mig själv, speciellt när vi gör saker som inte ens ingår i kursen...

Walter sitter och spelar angry birds, Olle åker runt på en stol, Jocke är pratglad och i princip alla andra är inne på facebook. Vi är en mycket kreativ klass...

tillfällig header!

Jag har nu varit väldigt duktig och fixat en halv fin och helt okej header att ha så länge, haha. Ganska bra gjort av mig som är bra på att rita streckgubbar och inget annat...

en streck-gubbe gjord av mig för att visa min konstnärliga ådra


En rättelse



min kompis a-k blev lite sur över att hon inte fick vara med på
bilden i presentations inlägget, så här är hon. hehe


hero of war

Idag har varit en lång dag, och jag bara gått 2847 steg idag. Haha, ja jag räknar mina steg om dagarna. Det är så att S:t Eskil har väldigt många byggnader och mycket myycket trappor så det blir ganska mycket gående.

Hade redovisning om kalla krigets slut idag, och hade även lunchkonsert. På den sjöng jag Hero of war med Rise Against. Gick bra faktiskt, och mina kära klasskamrater satt längst bak och log mot mig, men trots detta var jag så nervös att jag darrade på rösten. Hoppas verkligen att Jani (min sånglärare) inte blir arg på mig imorgon, för jag tappade även lite text pga nervositeten.

Ska nog ta mig något att äta nu.

Förresten, älskar inte också när du hör en gammal låt som du lyssnade mycket på med en betydelsefull person, som du lyssnade mycket på när du var liten eller som får dig att tänka på någon speciell? Det gör verkligen jag!


Tidig onsdagsmorgon

Ja, titeln säger allt. Har precis fixat mig, och som vanligt ska jag snart gå till bussen som går tolv över sju. Jag bor på landet mellan strängnäs och stallarholmen så bussen går på lite ojämna tider eller vad man ska säga. På morgonen åker jag buss till skolan, som ligger fyra mil bort i stora Eskilstuna. Fast det är inte så jätte stort, men bra mycket större än Strängnäs.

Det är elva minus ute, vi får väl hoppas på en stor temperaturhöjning under dagen. Annars vet jag en som kommer stanna inne i skolan, och hysa stor fasa över att gå mellan alla skolbyggnader! Nu ska jag jag packa ihop mina sångtexter och fixa det sista!

vårkänsla!

Jag brukar säga att det inte är vår på riktigt förrän allt grus är bort borstat från gatorna, vilket man inte kan göra förrän snön är borta och därför är det fortfarande typ ett fem cm tjockt lager av grus över hela Eskilstuna känns det som, men visst är det vår alltid. Idag sken solen, och trots de obehagliga åta minus graderna som var ute i morse, blev det en riktigt bra och varm dag. Om man stod i solen...

Har nu varit riktigt hurtig och sprungit fem km, eller sprungit tre och en halv och gått 1,5. Blev lite lat på slutet, och fick lite ont under vänsterfoten min.
Förövrigt har det varit en bra dag, OCH IKVÄLL BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES!! *lycklig*

presentation

Jag heter Ellen Ljungqvist, och bor i en liten håla utanför Strängnäs. (södermanland)
Går estetiska programmet med inriktning musik på S:t Eskils gymnasium, och har sång som huvudinstrument. Till hösten kommer jag byta till samhäll, då jag insett att jag valt fel program för mig. Visst, musik är roligt, men jag tycker inte att det är roligt att plugga in intervaller, notsystem och annat skit som har med musik att göra. Dessutom känner jag att många i klassen, säger inte att alla är så, inte är så seriösa i de teoretiska ämnena.

Jag bor med min far och tvillingbror, och min mamma bor med sin nya i Skåne i en liten by som heter Rydsgård, som ligger utanför Ystad. Jag har inte skaffat några bekantskaper där, även fast min mamma bott där i typ fyra år. Haha, detta var lite kort om mig. Hoppas att ni kommer gilla min blogg, även fast den inte är så snygg ännu. Det är på gång!

                  
                  Detta är mina tre närmaste vänner; fr.v Therese, Amelie, Klara


One Tree Hill

Många gånger skönt med lugna helger och alltid kul att umgås med mina närmaste vänner.
Som ett bra avslut av helgen har jag bestämt mig för att börja titta på One tree hill, från säsong ett. Jag må vara efter, men det verkar vara en bra serie.

Har hittat en som ska hjälpa mig med min blogg, tror att det är en header hon kommer göra åt mig. Mycket snällt med tanke på att hon inte känner mig, utan en av mina kompisar.
Btw, jag har redan fått kommentarer :-D

Imorgon börjar skolan igen, och jag kom just på att jag har ljudteknikprov på tisdag. Vilken fröjd...
Imorgon kommer också ett inlägg där ni får veta lite om mig. Ha det bra!

en helt vanlig söndag

Nu har jag skaffat en blogg då. En idé från min vän therese, och jag tyckte att det lät som en bra idé. Det är bara en grej, jag vet inte hur man fixar header eller typ typsnitt och sådana grejer... Jag hoppas förstås att det finns någon som kan hjälpa mig, har ropat på hjälp på facebook. Förhoppningsvis så är någon av mina nästan 400 vänner kapabel till att hjälpa mig med design osv.


RSS 2.0