skåne skåne skåne

Sitter just nu och tittar på någon snabb version av det kungliga bröllopet mellan prins William och Kate, ni vet de där i England. Njuter av det fina väder, men finner tyvär att det blåser för mycket för att det ska vara behagligt. Idag kommer min mormor och morfar hit och övanattar, och imorgon börjas dagen med att jag ska gymma med mamma.

Har precis avslutat den där jätte bra boken som jag påbörjade förra helgen och slutet var jätte bra! Blev dock lite förvånad över att mördaren i boken var en som man knappt fått höra något om, bara lite då och då och inte fäst sig vid så mycket. Ska nu fortsätta på del 6 i en serie av väldigt tjocka böcker som jag läst i snart två år, med stunder då jag läst andra böcker för att sedan fortsätta med bokserien igen.

Hoppas att eran fredag blir bra!

here comes the sun

Vaknade som sagt tidigt i morse, och gissa vad; det var frost på marken. Blev helt överväldigad, trodde inte att det skulle bli frost mer denna vår, speciellt inte efter dagar av stekande sol, men jag lägger inte mer tyngd på det mer nu när solen lyser stekande varmt återigen. Har precis packat klart, och snart bär det av ner till skåne. Jag känner dessvärre att jag inte kan ta med min dator, får helt enkelt inte plats. som tur är har Arvid sin dator med sig, och på den kanske jag äntligen kan se Star Wars-filmerna, är ganska taggad på det. Känner att det är en stor del av filmkulturen och jag måste se de förr eller senare. Kan lika gärna bli förr.

Nu ska jag nog bära mig av, vi hörs möjligtvis i helgen men förvänta er inte mycket uppdatering! THANK YOU AND GOOD NIGHT! (alltid viljat skriva/säga det)

early thursday morning

Brukar alltid snooza en halvtimme innan jag faktiskt går upp, och gjorde inga undan tag denna kalla morgon. Enda problemet var att våran tupp (vi har höns) stod utanför stugan och börjar gala som en tok, och jag fattar inte varför!? Den brukar alltid börja vid halv sju på morgonen, inte halv sex... Så sitter här nu, med påsar under ögonen och hungern vrålande i magen min.

Känner att det kan vara så att jag inte har någon energi till bloggandet lite? Kommer inte riktigt på vad jag ska skriva, känns mest som en massa strunt. Kan också vara att jag hade en inlämning att göra igår som fick mig lite off, men känner ändå just nu att jag inte har en aning om vad jag ska skriva om.

Lägger ut en fin bild eller två och skriver senare, denna helg kommer tyvärr också bli lite bloggtorka, kommer vara fullt upptagen med att sola och läsa.





Saknar sommaren, det är så mysigt att sova på studsmattor. Det brukar jag även göra när jag har feber, det är så skönt att känna den ganska hårda mattan under sig och känna vinden smeka huden när man är kokhet och nojjig.

känner tristess

Upprepade nu ordet tristess ett tjugotal gånger och fascinerades över hur kul det lät när man sa det flera gånger, fick mig också att tvivla på om det faktiskt heter tristess... Det gör det, jag tittade upp det i word eftersom jag endå håller på att skriva en inlämning som ska ha lämnats in innan dagen är slut. Har funnit fyra ord som jag har svårt att placera in i texter, då jag inte fattar när de alla ska vara ;

enda-ända
endå-ändå

MAN BA VAAAAAA?

Känner mig sjukt störd på detta, och kommer imorgon fråga min svenskalärare. Åker även imorgon till Skåne, igen. Var där för tre dagar sedan, och det känns lite konstigt eftersom det oftast är väldigt långt mellan gångerna, men nu får jag ju träffa mamma mer, och det är ju positivt!

it's a beautiful day

inte

Sitter i en överhettad datorsal, sorlet här inne är ganska högljutt, solen lyser med sin frånvaro (haha, ser ni vad jag gjorde där? Använde ordet "lyser" fast det är molnigt ute), tangenterna på det här tangentbordet segar så att jag får ta i för kung och fosterland, människor går ut och in genom den gråa dörrkarmen, det ligger ett KitKat-godispapper framför mig bredvid skärmen, funderar över dagen, tänker på att jag köpt ett par fina shorts, My kommer hem idag, hon kommer ringa mig då, då kommer jag bli glad.


bekantskaper

Vänner kommer och går, så har det alltid varit. Vare sig man vill eller ej. Jag känner själv att jag skulle vilja ha kvar några gamla vänner men att de försvunnit ifrån mig. Har fått känslan av att man kommer få gå igenom livet och kanske inte ha kvar alla som man kände i tonåren, eller senare. Det krävs att fundera över vilka man vill ha kvar i livet, och vilka man skulle kunna klara sig utan. Har redan gjort många av dessa val; vissa val jag inte varit speciellt stolt över, vissa val jag inte styrt över och vissa val som jag har känt "Åh vad bra att jag gjorde så" över. Livet går ju ut på val, vart skulle man vara om man inte kunde välja?

Känner mig lite för gammal för att skriva att jag älskar mina vänner på bloggen och att jag inte är något utan dem, men det ligger ju lite sanning i det utlåtandet. lite, skulle såklart klara mig utan dem men skulle förmodligen inte vara en lika glad och öppen som människa.
Ingen är väl glad över att vara ensam?

trötter

Känner mig lagom seg idag, speciellt med tanke på att skolan precis har börjat igen och jag endast haft en lektion idag. Den var 10.30-11.10. Jag kom hem för tio minuter sen, win? Helt hopplöst enligt min mening, vädret gör också att dagen bara blivit jobbig. Jag har frysit, trodde inte att det skulle hända på ett bra tag...

Jag ska nu kolla till min bror som har lov, se hur han mår osv. Sen blir det samhällskunskap för hela slanten! Ska svara på frågor om boken "Kort kjol". Gripande bok, inte sann som tur är.

neggoinlägg



a tribute to my lovely friend Amelie

just another day at school

Insåg för en liten stund sedan att vissa delar med sig way to much av sitt privatliv på facebook. Saker som att man älskar sin flickvän mest i hela världen behöver man inte posta på sin status, utan kan säga det till henne själv på chatten eller i ett meddelande. Det är ingen annan som egentligen bryr sig, utan för det mesta bara stör sig på att ens vänner delar med sig av sådant. Anyway, så kan man också välja att ignorera dessa statusar, vilket jag försöker så gott jag kan.


svettelisvett

SÅ SJUKT VARMT! Har inte kollat på termometern denna dag, men det är tydligt att det är värmebölja. Det är nästan så att jag vill ha lite regn, vore svalkande. Många anser nog att jag är sjuk som skriver något sådant, men det är sant. Regn är bra, mysigt när det öser ner. Tycker dock inte om när det duggar, det ska ösa. På sommaren luktar det så speciellt när det regnat, tror att det är varm asfalt som blivit blöt. För övrigt tycker jag att det luktat riktigt mycket sommar idag, det har varit toppen!

Imorgon börjar jag skolan igen, är inte speciellt taggad. Hade mycket hellre stannat hemma en vecka till...

Ännu en rubrik

Har alltid svårt att komma på en bra rubrik för inläggen, den ska ha något samband med inlägget anser jag. Då och då får jag till det, och då känns det himla bra, fast många gånger känns det ångestfyllt att komma på en rubrik bara för att man vill skriva i bloggen.

Känns iallafall bra att blogga igen efter ett par dagars uppehåll, är bara lite bekymrad över att jag kanske inte vet vad jag ska skriva om? Har börjat få komplimanger av kompisar som tycker om min blogg, och då blir ju pressen så mycket större!? Inser själv att jag aldrig kommer bli en känd bloggerska, då jag fullständigt avskyr Kissies sätt att tänka och uppenbarligen är det så tjejer, och kanske killar, i tonåren vill att bloggerskor ska tänka.

Jag tror att jag kommer komma på saker att skriva om, så länge ska jag äta havregrynsgröt och sen träffa min barndomsvän Olivia. Ha en toppen dag!

Följ min blogg med bloglovin vettja!

och ändå är jag bara en av dem som vältrar sig i sorg, om och om igen










i've been the worst blogger in the whole world



Mina vänner, jag har minst sagt lyst med min frånvaro. Påsk och födelsedagsfirande tar upp ens tid, och bokläsning, och solning, och njutning av livet, och mamma, och Skåne, och shopping. Livet är hårt ibland kan jag känna... skämt med feta bokstäver

De senaste dagarna har varit minst sagt allt annat än hårda. HUR SKÖNT SOM HELST! Känner ändå att jag kan sakna tiden då jag aldrig satt vid en dator, just för att man inte tänkte på saker som att uppdatera sin blogg, läsa andras eller kolla det satans facebook. Jag ansåg på den tiden att det var onödigt och kollade mitt konto på stallet.se någon gång i veckan. Ja, jag var en sådan tjej. Hur som helst, har jag haft tid med annat än min dator denna helg. Jag har börjat läsa igen, ni anar inte hur mycket jag saknat det. Bara sitta och lappa i sig sol och läsa en bra bok.

Det är det bästa med livet, en bra bok. Att få ta del av en annan berättelse än ens egna liv, bara för en stund. Finner alltid sådant lugn när jag sitter och läser, och förstår inte för allt i världen hur man kan tycka att det är TRÅKIGT att läsa!?!?!? Läser iallafall en bra bok, och är mitt uppe i flera andra. Jag skulle inte uttrycka mig själv som en bokmal, snarare en typ boknjutare. Haha, gay. (inget illa mot de som är det, förstås)

stallarholmsskolan

Skolan där jag spenderade alla mina grundskoleår, med samma människor, samma lärare, samma klassrum. Trevligt, gulligt, lite läxor och bra tider. Det var ungefär vad jag tyckte då, inser nu att gymnasiet är bättre. Många gånger bättre, visst kan man sakna tryggheten att gå i en liten by, med samma människor och aldrig träffa nya människor, men livet har blivit mycket mer intressant sen jag började på gymnasiet. Det är kul att gå till skolan, det var det i Stallarholmen också, och jag träffar mycket nytt folk, och det är mer människor på S:t Eskil, mer liv på något sätt.

Stallarholmsskolan var en bra skola, inget snack om saken, men jag kan förstå varför ungdomarna byter till någon skola i Strängnäs. Kan kännas lite instängt, väldigt litet. Man går liksom i skola med människor som man umgås med på fritiden, som man ser varje dag på gatan. Det blir tråkigt efter ett tag, dödstrist efter tio år på samma ställe. Kanske är det jag som längtar bort, eller bara fått någon idé i mitt huvudet. Det är bara det att jag tycker att det är så skönt att ha kommit bort, komma en liten bit längre ut i livet.

skärtorsdag



Fattar inte hela grejen med påsken egentligen? Var det då som Jesus uppstod, eller var det då han dog? Eller kanske både och? Mitt minne sviker mig såhär i högtiden, och då har jag ändå konfirmerat mig. Sommaren 2009, it was a good summer. Kind of iallafall, fick mitt hjärta krossat för första gången men det ska ju hända någon gång, eller hur? Det var fint så länge det varade.

Mitt konfirmationsläger var väldigt roligt, det var då jag blev nära med mina fina Klara. Great times! Kommer ihåg hur vi blev jagade av en ung konfirmationsledare (Erik, född -93) och vi sprang allt vi kunde och ändå var han lika snabb som oss på sina kryckor. Helt sjukt, det var iallafall lite skräckblandat förtjusning i det hela. Var nog lite rädd, men kanske mest för att det påminde så mycket om en amerikansk deckare och att jag drogs med i stämningen, inte vet jag.

Alltid när jag och Klara berättar om vårat finfina läger som handlade om att man ska stärka sitt band med gud och förnya sina löften med honom, är det inte riktigt det vi berättar. Utan mest allt sjukt gjorde, det lägret ändrade mig som person. Klara ändrade mig som person, till något bättre.

Tror att det är viktigt att man har vänner som gör en till en bättre person, och att man själv är en sådan vän. Vänner som finns där och ändrar när det blir fel eller konstigt, bara hjälper till liksom, med vad som helst. Precis så är mina vänner.

känsliga tittare varnas

Haha, här kan ni se en video på när Amelie får en nål genom örat. För er som kanske undrar om ni tittar, så gråter hon inte.

Sitter nu och tar det lugnt, gråter en skvätt över att mina tittarsiffror sänkts så sjukt mycket och svettas. Det är sjukt varmt ute, eller så har jag feber. Gissar på att jag inte har feber, för det vore hemskt då det faktiskt är påsk mycket snart och jag ska till min mamma i helgen. Medan ni har roligt åt Amelies klagorop när nålen går igenom öronsnibben ska jag titta på yttligare ett avsnitt av The O.C.


snart är det påsk

Tar det lugnt hemma hos Klara, kollar på Animal planet och väntar på Amelie som ska få sitt öra piercat av Klara. Bäst att sätta på sig öronproppar ifall att Amelie skulle få för sig att skrika av smärta... Klara ler vid tanken av detta, och det för tankarna till att hon kanske är en machosist. Kommer bli en intressant upplevelse, skulle personligen aldrig ta hål i mitt öra med en nål. ALDRIG!

Ikväll kommer jag faktiskt vara hemma för första gången denna veckan, har mest gjort korta besök hemma för att byta ut smutsiga kläder mot rena osv. Dessvärre blir det bara jag och Arvid hemma ikväll, men det blir nog trevligt ändå. Jag har tre dagars sysslor att göra när jag kommer hem, så jag har inte tid att umgås värst mycket med stor sannolikhet.


Pizza pizza pizza

Alla äter pizza,  förutom jag som åt spagetti. Fick just en komplimang av min vän Therese (inte Therese Fältén) utan Therese Furustig. Hon sa att hon var beroende av min blogg, att hon gillade min stil att skriva och mina bilder. Nu ska Therese äta pizza, så vi ska följa med henne som sällskap. Mycket trevligt, det här har varit en bra dag. Tar vara på dagarna med tjejerna då jag åker till Skåne på torsdag över påsken.



Therese Fältén - en gammal bild. check

soligt lov

Har solat ett tag, underbart väder. Sitter nu på Klaras altan och chillar i solen. Tjejerna är här och vi är så vita att vi är genomskinliga. Människor som går förbi blir med stor sannolikhet bländade när de går förbi. Ska nu äta spicey noodles, kommer bli as gott. Skriver senare!

Stallarholmish

Snart bär det av till Stallarholmen för att träffa mina fina vänner som jag har saknat så mycket! Vi ska äta glass (ja, jag äter mycket glass) och myspysa. Amelie och Therese ska dock upp tidigt för att jobba, men det blir bra ändå. Jag ska sova hos Klara, vilket jag inte gjort på ett tag heller. Det kommer bli en bra kväll. Älskar lov.


"sommar, sommar och sol" på g

Var ute och gick med Mys hund, kände mig svettig när jag kom in och såg det som ett gott tecken. Många gånger förknippar jag svett med äckligt, illaluktande osv, men idag så känns det bra. Hörde nyss en fiskmås skrika, det är inte ett moln på himlen och jag kommer inte ens komma på tanken att sätta på mig ett par jeans förrän hösten är här igen. Känns underbart, minst sagt.

Snart blir det att avnjuta en snabb dusch, och sen iväg till Eskilstuna och kolla på badkläder. Have a nice day people!

myskväll med mysig tjej

Sitter hemma hos My, vi har varit på en lång promenad i lilla Strängnäs. Åt glass och snackade, var mysigt. Känner att sommaren är påväg och det är så himla skönt!! Känns också att det är galet skönt med lov, speciellt när de som går på skola i Strängnäs inte har det! "bom bom bom, now let me say weeehoooo"

Godnatt kära läsare!

solig söndag


En bild på mig som tio år gammal.

Jag vet att min klassis Fabian tycker att det är irriterande att jag alltid skriver om söndagar. Fast egentligen är det så att han mest lägger märke till de rubrikerna... Men faktum är att det är soligt idag och jätte varmt, och vi ska äta i trädgården och det är jätte mysigt och jag är jätte glad! En perfekt söndag!

Har spenderat dagen med att rensa vårat garage som aldrig blivit rensat sen det byggdes, på 40-50-talet. Har smutsdamm ändå upp i bihålorna och i vararenda por på kroppen. Längtar verkligen efter en dusch.

Gårdagen spenderades i Eskilstuna med min fina My och annat mycket trevligt folk. På kvällen åkte vi till det omtalade Lista, och var hos Daniel där Lista-spelen ägde rum. Många av er läsare undrar säkert vart Lista ligger, men det är lungt för det vet inte jag heller riktigt. Det var nämligen väldigt mörkt när vi åkte dit, haha.

Nu ska jag äta smaskig middag, hejssvejs!

"then the snow started falling"

Bra låt ♥

Fixar mig, för vid tre ska jag in till Strängnäs för sedan åka vidare till Eskilstuna. Även den här lördagen kommer nog bli bra. Känner bara att jag inte varit med min trio på hur länge som helst. Känns lite jobbigt faktiskt... Fast vi har ju lov, så någon dag borde det ju gå att träffas.
SÅ HIMLA SKÖNT MED LOV!!

Även fast jag inte kommer umgås med mina hjärtebarn, ska jag ändå träffa människor jag tycker om jätte mycket och det kommer bli toppen! Have a nice day!


"so the story goes"

Nyvaken, sov tio timmar och det var så sjukt skönt.
Jag funderade mycket när jag var liten över saker som varför jag finns, varför man inte minns att man föddes eller varför man inte kommer ihåg när man somnar på kvällarna utan bara faller i sömn och drömmer helt plötsligt. Tyvärr vet jag inte svaret på det förstnämnda och det sistnämnda, men jag vet som tur är svaret på andra frågan. Hade varit lite jobbigt om jag inte vetat det som sexton år gammal.

Jag gillade också att titta på solnedgången, väldigt mycket. Brukade springa upp i våran skog här vid huset, och ställa mig på toppen av grustaget där de har granodling. Där brukade jag sitta länge, även när solen redan gått ner. Fast dock aldrig tills det var mörkt, är som sagt väldigt rädd för mörkret. Speciellt i skogen. Jag gillar fortfarande solnedgången, och soluppgången. Gör mig sentimental på något sätt, att se himlen skifta i färg och att det blir dag, eller natt.










när mörkret omsluter en



Har alltid varit mörkrädd, alltid fruktat att det en dag ska hoppa fram någon ur mörkret och skrämma livet ur mig, eller faktiskt ta mitt liv. Fruktar det även alldeles nyss, när min bror mötte mig vid bussen med ficklampa. Har funnit att det är mindre läskigt när det är stjärnklart ute, eller när månen lyser starkt över skogen och vägen framför mig. Känns ändå ganska tryggt då, och jag älskar att sova när månen lyser in genom fönstret. Samma sak där, som att någon tittar över en när man sover. Låter kanske larvigt, men så känner jag.


Det där jävla busstaket

Inom loppet av fyra dagar har jag smällt mitt huvud i taket ovanför busssättena tre gånger. Varav två var samma dag. Det gör sjukt ont i min skalp nu, känns som att jag har feta blåmärket, vilket jag förmodligen har... När ska jag lära mig? När jag var lite yngre gick jag in i dörrar, varav en gång var på en buss, och en eller flera var i skolan.

Nu har jag påsklov, sjukt efterlängtat och skönt. Kan knappt fatta att det var sex veckor sen vi hade sportlov. Det är helt sjukt. Tiden går så snabbt, innan jag vet ordet av kommer hela sommaren vara över. USCH!


fint väder, hihi



Sitter och njuter av vädret, aldrig fel med klarblå himmel.

Idag ska jag träffa en gammal vän, det kommer förhoppningsvis bli trevligt. Var mycket med henne när jag gick i åttan, var med henne hela tiden verkligen och sen när hon bytte skola och jag fick utegångsförbud i en månad så gled vi isär... Blir väl lätt så antar jag, alltid synd.

Här har ni en toppen blogg, som min kära vän My driver. Mycket bra!


FACEBOOK

Facebook har gett mig virus, hur kul är det på en skala? Jag har inte ens gjort något, bara blivit taggad i något som heter "Top followers" som är typ bilder där alla ens vänner taggas. Verkligen störigt. Har inaktiverat mitt konto, för att se om det går bättre. Kanske det gör, kanske inte. Jag är inte teknisk överhuvudtaget så jag vet inte om det gör någon skillnad...

Ska aktivera det igen om några minuter, hoppas på att allt funkar som det ska då. HATAR FACEBOOK, men ändå spenderar jag så mycket tid på det... Alldeles för mycket, det första jag gör på morgonen och det sista jag gör på kvällen är att vara inne på facebook. Det är bara patetiskt egentligen, men jag känner mig mindre ensam hemma då om jag kan skriva med mina vänner och sånt.

nysprungen

Precis varit ute och joggat, var fett skönt som vanligt. Jätte jobbigt, men skönt. Är härligt svettig nu också, jag vågar inte ens titta hur stor svettfläck jag har på ryggen. Är galet hungrig dessutom, så blir att äta innan duschen. På det sättet kommer duschen vara efterlängtad. Det är det bästa som finns, att duscha. Kan duscha i varmvatten så sjukt länge. Bara för att det är så skönt.

Någon kilometer från mitt hus har en bil crashlandat i diket. Hela avgassystemet är borta och ligger bakom bilen och lika så det där som sitter längst fram under regestreringsskylten. Polisen var där när jag var på väg hem igen. Hoppas förstås att ingen blev skadad.

Nog pratat, nu ska jag äta !






sommarsugen

Nu när solen lyser och många elever sitter på skolgården och suger åt sig solen strålar, längtar jag mer än någonsin till sommaren. Fast våren är ganska bra den också, mycket kärlekskänslor nu. Fast just idag är jag lite deprimerad, är liksom bara en sådan dag som man stör sig på allt och är seg.

JAG ÄLSKAR SOL!


Lite hjälp

Har ny header, och om ni inte ser den nya så får ni uppdatera sidan!


"your love will be safe with me"

Jag har inga läxor!! Detta är helt fantastiskt då jag alltid har dåligt samvete när jag sitter vid datorn eftersom jag alltid har läxor att göra. Inser också att jag bara kommer ha en läxa över lovet, och det känns jätte bra!

Känns också bra angående mitt byte till hösten, har pratat med studievägledaren och hon sa att det var klart. Tror hon menade det iallafall! KUL KUL KUL!! Kommer få gå i samma klass som två av mina närmaste vänner också, och det tackar väl ingen nej till? Speciellt med tanke på att jag alltid har gått i deras parallellklass annars. Är sjukt taggad på sommarlov, så att jag kan börja samhäll till hösten. Det där lät konstigt, typ som att jag vill att sommaren går snabbt, men det menade jag självklart inte. Sommaren kommer bli awesome, precis som vanligt.

ynka 23

Känns ganska tråkigt att det endast är 23 stycken som läser, när det ibland är uppe 27 (!!). Å andra sidan är det samtidigt roligt för det betyder att det är 23 personer som faktiskt läser och tycker om att läsa det jag skriver. Känner att under den korta tid jag haft blogg så har jag gått igenom ångest att känna ett behov av att skriva, just för att ni läsare ska ha något att läsa, och ibland har jag varit så sugen på att skriva vad jag tycker så att det blivit för mycket och jag har suddat och skrivit lite mindre.

Påtal om 27, så blev jag galet sugen på att cykla, gjorde det väldigt mycket förut, men sen kom jag på att jag faktiskt inte har någon cykel som jag vill cykla på. Den jag har är en mountain bike, hur sköna är de att cykla på på en skala 1-10? SNART FÅR JAG EN NY CYKEL! Helt klart det bästa en tjej kan ha!



känslan av nervositet

Känner mig lite smått nervös då jag har uppsjungning om en och en halv timme. Kommer säkert gå jätte bra, men jag är alltid lite nervös. Känner mig inte så jätte nervös, men jag vet att jag är det. Sen när jag väl kommer stå där framför min sånglärare, min körlärare (som även är sånglärare) och min pianolärare kommer jag vara jätte nervös just för att det är de tre. Jag har inga problem med att sjunga inför lite större publik, men att sjunga inför ganska få personer blir så nära inpå och det känns så mycket närmare. Som att man har kontakt med publiken på ett helt annat sätt. Då blir det lätt att man vill förmedla en känsla så det riktigt märks och man måste kolla alla i ögonen för att man hinner med det under en låt...

Dessutom betygsätts jag idag, det känns inte heller så kul. Vet att jag inte kommer få högsta betyg eftersom jag inte gjorde mvg-uppgifterna på hemtentan, men ett vg vill jag ju gärna prestera i det praktiska också. Well well, wish me luck! eller att jag bryter ett ben.

snart bär det av till skolan

Är seg i huvudet, har inte skrivit mitt engelska tal. Får väl göra det på lunhrasten idag, den är nämligen extremt lång. Solen skiner och det är jag glad över. Ha en bra dag, hej!



den här bjuder jag på, and trust me. det är inte den fulaste som kommer komma upp


hej


let the sunshine in

Tänk att dagen då jag kunde stå i t-shirt utan att frysa skulle komma, fruktade ett tag att Sverige skulle vara kallt för all evighet. Dagens underbara väder fick mig verkligen att börja se framemot sommaren, och fick mig också att tänka tillbaka på andra somrar i mitt ganska så korta liv.

Sommaren 2008 har nog varit den bästa hittills, jag var vältränad, ung och glad och hade inte fått mina första betyg ännu. Livet lekte liksom, och jag var endast 13 år. Det var sommaren jag började leva.

Förra året var bra, var i England och fick fina och starka band med min favorit-trio. Solen sken skönt och alla badade förutom jag, myggorna var lika irriterande som vanligt men det gjorde ingenting. För vi hade varandra.

Jag har höga förväntningar på den här sommaren, den kommer bli riktigt bra! Nu har jag även funnit nya vänner, och har aldrig varit så bra vän med min trio här i Stallarholmen. Solen skiner redan på mycket, och trots FN:s varningar angående ozonlagret känner jag att den här sommaren kommer bli toppen!




i would dig a thousand holes, to lay next to you

Jag har en tendens att vara dryg mot människor som jag tycker om, alltid på skoj förstås. Många gånger när jag träffar nära vänner så ser jag sur ut för att verka dryg mot dem, vet inte varför men det kommer alltid per automatik. Det har blivit en grej som t.ex. förekommer mycket i min lilla grupp bestånde av; mig, Therese, Klara och Amelie. Ofta utbrister någon mitt i ett skrattanfall och pekar:- FAN VAD FUL DU ÄR!!! HAHAHAHAHA!
och så skrattar vi alla i kör åt den personen, även den utsatta skrattar då åt sig själv. Det jag vill komma fram till är att jag aldrig menar det jag gör när jag är "dryg" mot mina vänner. Jag tycker om dem så mycket, och allt vi har tillsammans, men jag vill på något sätt inte riktigt visa vad jag tycker i verkligheten, eller ibland gör jag ju det också men det är lite så. Om jag är dryg mot någon, och sen skrattar, då kan den personen vara säker på att jag tycker om den. Om jag är dryg och inte skrattar, så ja. Jag tror ni fattar grejen.

Jag antar att det jag ville få ut av det här inlägget som med vissa andra liknande inlägg, är att jag har svårt att visa mina känslor ibland. Det blir segt, och jag vågar inte. Vill inte blotta mig för någon, liksom visa mitt inre, eller visa andra människor som inte har något med det att göra hur jag känner.


lite om min helg eller något

Känner att jag fått en överdos av Eskiltuna, är aldrig där på helgerna i vanliga fall utan håller mig i den lilla bondhåla som jag bor i och har det mysigt. Var på någon random fest igår, och det var verkligen slumpmässigt. Det var i Vilsta i någon stuga som något hyrt för skojs skull, och det var minst sagt segt. De som drack hade det nog trevligt, och jag hade trevligt ett tag då jag satt och pratade med My, men det var mest segt för våran del. Fast det är ju så ibland, man floppar liksom.

Fredags däremot var väldigt trevligt, träffade människor som var trevliga och det var roligt hemma hos Jesper. Fast han hade stora hundar, och som några vet är jag rädd för hundar när de är för stora, men det gick bra ändå. Har en känsla av att jag kommer vara mer i Eskilstuna i framtiden, mest för att det är roligare än Strängnäs.

Nu ska jag nog kolla lite på the o.c och sen fortsätta på min sångtenta. Är så sjukt omotiverad.


soooooooligt

Alltså, dumma blogg.se vill inte visa min statistik. Har visat samma i tre dagar och liksom stannat på 7/4...

Jaja, antar att det är folk som läser min blogg ändå. Dagen började med att  jag hörde Klara knappa på min dator och göra läxan! Vi ska snart äta frukost, är ganska hungrig faktiskt. Går runt och äter godis, vilket kanske inte är så bra. Hehe.

Skriver mer sen!

seg som attan

Dagen börjades med att jag hörde mitt namn i mina drömmar, följt av att jag öppnar ögonen och ser My sticka ut huvudet från sängen och kolla ner på mig. Kan inte varit en vacker syn från Mys vinkel, då jag gjorde några miner som förmodligen i hennes ögon var obegripligt fula. Vi knallade ner och åt frukost och chillade. Fikade i det fina vädret vi har idag, och njöt av att det faktiskt känns lite som vår.

Igår var chill, skönt folk och banden på rockkarusellen var bra! Var helt slut när vi kom hem till My, och är ungefär lika trött nu. Ska ta mig en skön dusch, och sen kommer Klara hit. Får väl se vad denna kväll bjuder på!


there's a fire, starting in my heart

Ska nu äta middag sjukt tidigt, för sen bär det av till Eskilstuna och träffa min fina vän My bland andra. Solen tittar nu fram, när jag lämnade Eskilstuna regnade det skapligt mycket, och det var inte kul.
Våren är äntligen på väg på riktigt, krokusar i rabatten, snödroppar, snart lär tussilagon komma. Sen kommer sommaren med solmogna tomater och jordgubbar, solgladsögon och shorts. Helt fantastiskt!



Har fått en grej för Adele, sjukt bra.

fredag i mitt hjärta








myspys

Sitter i mitt lilla hus på tomten, kollar på the O.C och hör hur vinden viner runt husknuten. Det är lika mysigt som när det regnar när det är mörkt. Man kan liksom krypa ner i sängen och bulla upp alla kuddar och kolla på någon bra film och bara njuta av att det är lugnt och att man sitter inne i det varma torra. Måste vara stormvarning ute med tanke på hur mycket det har blåst idag, men det är tecken på att det kommer bli varmt och det ogillas verkligen inte!

Imorgon börjar jag klockan två så tar en rejäl sovmorgon för att sedan tagga till inför kvällen som kommer spenderas i Eskilstuna på rockkarusellen. Sen blir det att sova hos min fina vän My och bara ha det roligt!
God kväll allihopa!


Skön musik såhär på kvällskvisten. Adele - Someone like you


äntligen är dagen slut

Sitter nu hemma och ska precis börja på min sångtenta. Lyssnar på Bon iver och annan skön musik, bland annat Snow Patrol. Emotionellt har denna dag varit helt kaos, känner mig helt deprimerad och har inge lust med något. Däremot är jag inte så trött längre, vilket jag var i morse pga konserten igår.

 Konserten gick förresten grymt bra, alla var så duktiga och det blev så himla bra!! När vi repade trodde jag verkligen inte att det skulle gå så bra, Ing-marie var jätte jobbig och ingen fattade vad hon höll på med. Fick jätte konstiga idéer, men det blev ju super bra tillslut! Det blir väl så när man går på S:t Eskil, man blir en av de bästa.

Sittin' and chillin'

Sitter i skolan, har ingen svenska eftersom jag redan disskuterat om min bok. Så jag spenderar tiden fram tills datorkunskapen framför datorn. Idag är en sådan dag då jag inte ritkigt vet vad jag ska skriva om, eller som Fabian säger "skriver om onödiga saker". Har snart datorkunskap och det kommer suga som vanligt. Om vår lärare ens kommer. Känner att det är lite jobbigt, då vi inte kommer hinna klart med kursen. Sen byter ju jag och då kommer jag inte ha datorkunskap. Jag vill så gärna lära mig powerpoint och excel... Kan ju faktiskt vara användbart inför framtiden. Jaja, jag antar att jag överlever. Om inte annat kan ju min far lära mig, han borde kunna.

Solen skiner, äntligen, men trodde på riktigt att mitt hår skulle lossna från sina rötter pga av blåst i morse.


snart till lillskolan


Taggar , KÖRSHOW!!!


ELLER?


Jo, men så är det nog. TAGGA, speciellt inför Poker Face-dansen


taggar till som faen

Just vaknat, har sovmorgon till klockan två. AWESOME!
Idag är det konsert och jag taggar till, tyvärr kan inte mina närmaste vänner närvara men skolan går ju självklart före. Förstår faktiskt precis, går man sam har man inte tid efter skolan. That's the way it is, men helt kolugnt med mig.

Jag har tänkt på hur många gånger sorg kan förväxlas som ilska. På sms är det väldigt vanligt att man verkar sur fast man är ledsen, och i verkligheten kan det vara så att man låter arg fast man är ledsen bara för att inte behöva visa sin känslighet eller vad man ska säga. Speciellt killar. Det känns som att det sitter kvar, det där om att tjejer ska vara typiska tjejer och visa sina känslor medan killar ska vara macho och vara coola. Sen finns det ju många killar som är öppna och känsliga, men det känns ändå som att det är många som inte vill visa sina känslor, in public åtminstone.


ett inlägg om svett, heheeeee

Det är inte ens speciellt varmt ute, eller inne för den delen, och ändå har jag svettats som en gris hela dagen. Då ska vi inte ens prata om repet inför konserten imorgon, det rann ner för mina sidor kändes det som. Det är som att min kropp bara svettas för att den inte har något bättre för sig, ingen annan verkade tycka att det var varmt och jag typ dog... Nu har jag iallafall suttit ute på trappen ett tag här hemma och fått ner temperaturen i kroppen min. Jag hatar att svettas, så det är ju nästan som att mina svettlökar lever ett eget liv och jävlas som f*n med mig!


skriv en rubrik här

Tråkigt dag, tråkigt väder, tråkig tråkig tråkigT!
Fick höra för ett par timmar sen att rälsen mellan strängnäs och eskilstuna är trasig och att det går ersättningsbussar. Som tur är så är det fixat snart, och jag kommer kunna komma hem som jag ska. Skön...t.
Hur svårt kan det vara att se efter rälsen då och då och se så att den inte går sönder som det faktiskt gjorde idag. Tänk om något tåg spårat ut? Vad hade de sagt då där borta på Trafikverket? "Förlåt".

Jaja, jag taggar inför rep med körerna och dansarna för imorgon är det SHOW som gäller!! På Stålforsskolan, kom gärna och kolla! Kommer att bli bäst.

tisdag

JAG ÄR TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!!!!!!


Ser ni tröttheten som glänser som en hinna i mina ögon? och påsarna som hänger under ögonen... Jag orkade inte ens le.

Solen skiner fint ute

Känner att våren är här, känner mig full av vårkänslor! Vinterdepressionen är över nu! Vill bara ut och springa i det underbara vädret, fast tyvärr har jag massor av matematik att göra och så måste jag läsa om ljudteknik. Gud vad jag tjatar om läxor hela tiden... Jag går ju inte ens en plugglinje.

Det förvånar mig att trots de höga temperaturerna och solen så är det fortfarande snö på marken, jag kommer klaga på snön tills den försvinner!!



Jag kommer spendera denna måndagskväll helt själv med mina läxor. Pappa kommer hem sent, och Arvid är hos sin kompis och ska åka och träna. Alltid kul att äta själv...... inte.

Det är så otroligt tråkigt att vara ensam hemma, finns inte något att göra, det är tråkigt, jag känner mig ensam och övergiven. Lite så var det när pappa och Arvid var iväg på sportlovet, ensamt, men jag hade mina vänner och då var det inte lika ensamt längre. Man ska värdesätta vänskap, slår inget annat!


april april din dumma sill

När det var första april drog alla mina vänner massa luringar på mig. Min klassis Nadine kände sig tvungen att dra en på mig innan jag drog en på henne, men jag drog inga luringar överhuvudtaget. Jag, som så ofta och mycket, driver med folk om sjukdomar och annat, kände inte ens lust att dra en, eller jo, lite. Jag drog en på kvällen mot Amelie, tillsammans med Therese. Lite lustigt känns det ändå, men det är bara för att jag är så sjukt dålig på att komma på riktigt stora och grymma lurendrejerier! Jag skämtar och driver så mycket med mina vänner som det är, då kändes det lite som att jag skulle backa undan lite och känna hur det känns att bli "utsatt" istället.

Det har dock sina konsekvenser det här med att jag driver mycket; t.ex. trodde inte Klara mig när jag sa att jag hade en sjukdom... Hehe, men sådant kan jag faktiskt stå ut med. Tillslut trodde hon mig, och så blir det alltid. Hon tror mig.

På tal om ingenting så fick jag mina nya Converse idag!
Här kommer en bild där jag visar mina nya med ankelhögt skaft, och jämför de med mina älskade, och slitna, låga converse. De är vita egentligen, inte beige:a.

en mulen söndag

Inatt sov jag med min kära Klara och det var super mys. Vi tittade på våran favoritfilm, The notebook! Sjukt längesen jag såg den men den var lika bra som alltid! Klara somnade dessvärre, men jag satt uppe, kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre men tvingade mig själv att kolla på hela filmen. När filmen sen var slut och jag väckte Klara kollade hon på mig med sömndrunka, och röda, ögon och utbrast chockat:- Är filmen slut!? Ofta jag somnade?
 
En lyckad kväll helt enkelt! Idag blir det att läsa klar min bok, och läsa massa om ljudteknik...

bloggeliblogg

Det är svårt att blogga ibland, för ibland vet jag inte vad jag ska skriva om. Att skriva om sin dag funkar då och då, men jag vill ju helst skriva om något intressant, eller något roligt. Därför la jag upp klipp från youtube, jag kände att det var bättre att göra så än att skriva om min slappa förmiddag i Thereses säng medan hon och Amelie var och jobbade.

Det är en sån där slapp helg, som kommer och går liksom. Kommer mest och stannar flera veckor, och sen, HELT PLÖTSLIGT, är det fest någonstans. Sen nästa helg är det samma visa igen. Det blir lätt så när man bor i Stallarholmen, det händer inte mycket här. Det är mest bilar som burnar och kör snabbt, fjortisar och katter. Jätte mycket katter, blev förföljd av en katt igår. En med bjällra, läskig j*vel. Stallarholmen i ett nötskal, en tvättäkta bondhåla.

songs in real life

något som livar upp stämningen en mulen lördagsförmiddag!


fredag, dags att tagga till...

Precis som denna tjej!


friday, i'm in love

GUD VAD JAG ÄLSKAR TÅGTRAFIKEN! Inställt tåg, nu, när det inte ens är snö ute!?
Eller jo, det ligger ju ganska mycket kvar, men det har ju inte snöat mycket när det snöat de senaste dagarna? Hatar snö, och att gå i Eskilstuna. Åtminstone när tågtrafiken är efterbliven.

Köpte en finis tröja från Gina Tricot idag, mycket nöjd.


Nu ska jag dra iväg till bussen och åka in till Stallarholmen för ovanlighetens skull! Ska träffa Therese och Amelie, även det för ovanlighetens skull. Ha en bra fredag!


RSS 2.0