Ålder


Jag när jag var fyra eller möjligtvis just fyllda fem, var sista året hos dagmamma. 1999

Förskoleklass 2000

Ettan! 2001

Tvåan 2002! Inte ett litet munsår...

Trean! Samma klädsel som året innan... 2003

Femman! 2005

Jag på min 17 års-dag. Lite skillnad?

Vintertid och allt som tillhör

Nu när vi ställt BAK klockorna en timme, kommer det inte dröja länge innan vinterna hugger sina käftar i oss. Snön kommer bli en meter hög, temperaturen kommer visa -30 grader och vi kommer, precis som alla svenskar gör, längta så in i till sommaren. Personligen ska jag fira detta faktum genom att ta en joggingtur med Olivia. Måste dock säga att jag var mer sugen igår då solen sken och det värmde lite, då det idag är mulet och allt verkar mer brunt än orange och gult? Får väl börja acceptera det att den underbara hösten är förbi och det som väntar är bilolyckor, is och snö.

Cirka en decimeter bort


Ville bara visa er att jag var modig och klippte bort ALLT slitet på mitt hår. Det vill säga lite mer än en decimeter. Kanske borde satsa på att hålla mitt hår lite kortare? Vi får helt enkelt se när jag duschat hur krulligt det blir, hehe. Ska ni tvätta samt plugga järnet. Have a nice day!

SKHOLM

Sitter nu på Skärholmen och vi fick just förslag av Tessans föräldrar att vi skulle kunna gå till Ikea. Konversationen mellan Tessan och hennes föräldrar urartar sig till väldigt olycksbådande. Tessan är nu arg. Väldigt arg...


Hemma tidigare

Fick tack och lov sluta vid fyra idag, annars hade jag inte varit hemma förrän om mer än två timmar vilket skulle vara minst sagt miserabelt då jag skulle kunna äta en häst nu... Så det är alltså det jag ska göra, äta alltså. Visst är hästkött gott, finns inget godare än att lägga en liten shetlandsponny på grillen men jag tänker mig något som inte tar så lång tid. Då jag har bristande kunskaper inom matlagningen återstår det att se, blir nog det enda jag faktiskt kan laga. Spagetti och köttfärsås. Pannkakor kan jag också i och för sig, men jag är för hungrig för den smalmaten.

Hade förresten håltimme mellan elva och tjugo i tre idag, det har med andra ord varit en väldigt händelserik dag. inte

En gitarr och gott sällskap

Sitter och väntar på bussen efter vad som blev en ganska bra kväll, trevligt var det iallafall! Allt lika roligt att vara nykter när det är så några som inte är det. Ikväll ska jag äta trerätters-middag och kolla när far min spelar teater på Ulvhälls herrgård! Har som alltid en svag känsla av att var ett skabbo, trots det ickeexicterande alkokolintaget...


RSS 2.0